Welkom bij PUUR Vis & Zo. Mijn naam is Ronald Timmerman en ik ben het gezicht achter PUUR Vis & Zo. Mijn liefde voor vis dateert al van dat ik 14 jaar was. Zodra de vissersvloot van Den Helder vrijdags weer naar huis vaarde stond ik al te wachten om de schepen te helpen om hun gevangen vis in de visafslag te zetten voor de verkoop. Na eerst een opleiding genoten te hebben op de visserijschool en daarna jaren op een vissersboot gewerkt te hebben besloot ik mijn eigen visspeciaal zaak te runnen.

Toen zich de mogelijkheid voor deed om deze viswinkel in Enschede over te nemen hoefde ik niet lang na te denken. Dit was wat ik wilde. Een plek waar u van een broodje haring tot aan een zakelijk menutje slip tong of een pannetje met gekookte mosselen kunt krijgen.

Of gewoon even lekker snel een rijk belegd broodje als lunch, of een kant en klare maaltijd om mee te nemen, het kan allemaal bij ons. Elke dag proberen wij er weer een feest van te maken met liefde en passie. PUUR Vis & Zo is gemaakt om u te inspireren en om u een lekker visje tegen een betaalbare prijs aan te bieden in een gezellige omgeving. Onze 3 meter open vitrine is speciaal ingericht voor verse vis. Doordat de verse vis direct wordt ingekocht kunnen we de vis voor u betaalbaar houden.

Ronald, Leonie en Nathalie heten u van harte welkom in PUUR Vis & Zo.